Cross Vm

Tidinställt.
Nu sitter jag förmodligen på ett möte för cross vm i Uddevalla. Varför är för att jag ska jobba där nu i helgen, så min helg kommer att spenderas där! Vilket kommer bli riktigt skoj, och jag kan förresten berätta för er att jag har fixat fram ett sommarjobb också (HAPPY!) ska sälja Gt runt här jag bor. Underbart att få jobba ute och cykla runt och sälja tidningar. Det var allt från mig, vi hörs ikväll!

de var jag


Glöm inte att rösta!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

svar på fråga

Hej Johanna! Jag köper linnet så får du välja storlek och från vilken affär du vill köpa de från, priset på linnet betalar du självklart själv och sen så tar jag betalt för färgen som jag använder och att det tar några timmar att göra. Men man kan välja att jag ska köpa ett linne från tex H&M, Gina tricot, Bikbok eller vad som helst. Men om det kommer bli många som är intresserade kommer jag redan ha linnen färdiga hemma så man inte kan välja själv. Men eftersom du är den andra som är intresserad så får du välja vart i från du vill ha det ! :) bara att skicka tillbaka en kommentar eller så mailar du mig på [email protected] om du vill ha ett linne så kan vi prata mer då.
Tack så mycket!! kram

säljer mina egna designade kläder!


Jag designar ibland egna kläder och har bland annat gjort linnet på bilden med kortset och örhängena på den andra bilden och har nu bestämt mig för att göra fler av dessa saker och sen sälja.
Om du är interesserad av något så kan du kontakta mig på: [email protected]. Jag gör även korset på t-shirtar. Priset på linnet/t-shirt kan ligga mellan 190-250 beroende på vilket märke på kläderna jag köper det kan man även avgöra själv vad man vill ha. Örhänget säljer jag per st för ca 50-70 kr och korset finns inte längre men ska försöka köpa in det .

varm sommarkväll

RÖSTA PÅ MIN KLÄNNING !

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

En midsommardröm

collage av mig/ allt kommer från nelly.com

nit-shorts

foto mig/modell lisa
Mina nya shorts som jag köpte från början på en second hand för 50kr som innan var byxor. Klippte av dom och trixa lite och sist satte jag på stora nitar. Jag blev helnöjd!

Wild Child


Ibland kan jag bli riktigt sugen på att se tonårsfilmer och därför laddade jag hem "Wild Child" vilket jag tyckte var en riktigt bra tonårs film om man vill se det! Jag fällde till och med en tår i slutet (var nog för jag var trött haha). Men men den var bra iallafall. Rekomenderas!
RSS 2.0