åh herregud..

ett litet kik...


på när jag och lina fotade hemma hos mig förra veckan !

.

 

Jag vill ha dig, mustasch ring! Kika in på deras hemsida, finns gosiga tröjor, fina smycken och fina ryggsäckar, jag har tagit fram mina favoriter på bilden ovanför!

Black Swan


Såhär ska jag se ut på Halloween tänkte jag ! Härma min syster lite, men tycker de är en bra idé och man behöver heller inte köpa en dräkt för 400 kr. Men det blir säkert bra, det är från filmen black swan!

en mysig promenad..

-

min skola hade konsert och jag var där och fotade..

dax att skaffa



Jag vill ha en tatuering på insidan överarm nu, resa utomlands, skaffa en canon eos 7d, en septum, vans skor och askblont hår.

greshåpa

my day's

Det är prov, inlämningar, festkommittén, jobb, pengar, städa, sova, äta och gå ut med hunden som står på mitt schema nu för tiden. Och jag har blivit blond för inte er som vet det, jag ska färga håret mer askblont i morgon och hoppas på det bästa. Min kompis kommer även hit i morgon och jag ska fota henne i min studio här på rummet, trevligt! 
Och... jag har en till rolig nyhet, fast vet inte om det är så läge att berätta den än, men jag lovar att berätta det så
snart jag har vart och pratat och bestämt med några, iii spännande!


bilder we♥it

min far

..fick bli den första som jag fotade i studion, jag tycker det blev grymt bra faktiskt för att inte vara blixtrar bara lampor

min studio at home!

Nu har jag äntligen fixat mig en hemmagjord fotostudio!

en helg för mig själv


Såhär har min helg sett ut, godis, film, word feud, gosiga sockar, cocacola och min lilla söta vovve och så fortsätter den. Är ledig på måndag så jag kan sitta uppe hela söndagen.. Underbart! Det blir att se klart två av dom tre filmerna vi hyrde. Tittade på Season of the witch i går och den var väl helt okej, lite overklig men ändå bra.

We found love in a hopeless place

my brother


grymma närbilder när jag satte ihop mitt original objektiv och mitt porträtt objektiv!

Amanda Fondell


du är grymt bra och jag vill ha din mustasch ring.

nyinköpt


väskan: broadway & sons.jordgloben: secondhand. ljus: Åhléns. hängande lyktor: Indiska. ring Jc. hood tröja och långärmad tisha: h&m. lurviga sockar: ica

jag ryser

skolfoto

RSS 2.0