tragus

så nu har jag piercat mig! bättre bilder och information kommer

lov


har hänt mycket nu det senaste, har haft mysiga grillkvällar, hängt på någon berg och softat eller bara myst hemma hos någon. Älskar verkligen att man börjar känna värmen och kan sitta ute utan att frysa röven av sig och fram för allt.. sola !

Och nu är jag på väg in till stan med mina syskon för en hel dag i Göteborg!

read it

massa inspiration, massa foton OCH MASSA KUL återkommer jag med i morgon !

23.15

shorts,tröja,halsband bikbok | oranget läppstift viva la diva

Här har ni bild på när jag använder mina nya saker jag köpte, shortsen halsbandet, tröjan och läppstiftet allt i ett haha!

myspys

Har inte bloggat på 4 dagar såg jag nu.. uups! Men kul att ni ändå kikar in på min blogg.

Jag har iallafall haft en underbar helg med trevligt folk. Helgen avslutade bra med en hel dag hemma för jag mådde inget vidare när jag vaknade idag så orkade inte åka in till skolan så istället satte jag mig på balkongen och njöt av det underbara vädret och fick en del färg i ansiktet haha! Har suttit och ätit kyckling sallad med mamma nu som satt riktigt gott och avslutar kvällen med lite Medium på tv4+.

varm choklad

tänkte visa er hur jag gör min superduper goda choklad dryck
först så blandar jag i 1 msk kakao, lite vaniljsocker, 3 msk grädde och 2 tsk socker och blandar ihop det till en smörja som liknar choklad pudding. Sen så värmer jag 3 dl mjölk i en kastrull (DET FÅR INTE BÖRJA KOKA SÅ HÅLL UTKIK!) det behöver inte alls stå länge på plattan för att bli varmt. Känn med fingret när du tror det är lagom varmt. Sen så häller du i den varma mjölken i muggen där smörjan du rört i hop är. Sen är det bara att röra runt lite så smörjan fördelar sig med mjölken OCH NJUUUUT!
smörjan som ser ut som pudding (kakao,vaniljsocker,grädde,socker)

värmer mjölken
redo för att drickas upp ! (dekorera med lite mini mashmallows är aldrig fel)

to cool for school

två styck sköna

50% off

shorts,halsband & linne från bikbok
någon vacker dag så får ni se hur kläderna ser ut på. Förhoppningsvis i morgon om det är fint väder ska jag använda shortsen

tragus

bilden är från google, men jag har redigerat lite

snart blir det att ta hål i tragus! Jag tänkte att jag skulle vänta med det för jag ska ta mer hål men så ångra jag mig och tar detta hellre först. Men tycker det är attans dyrt för ett litet hål, 300 kr! men men det är ju jäääääätte snyggt så måste ta det känner jag ..

I allafall idag följde jag med två kompisar efter skolan till bikbok där det var 50% i hela butiken. Jag som sparar till en sak borde egentligen inte ha köpt något, men kom ändå hem med ett par shorts, ett linne och ett halsband. Bilder kommer såklart senare.

vox populi

photo: carl/johannes model: me

trysil norge

Varför det har vart ont om bloggande är för att jag har faktiskt varit och åkt skidor i Trysil! Åkte dit i torsdag med mina kära familj och släkt, kom hem i går klockan 12 ungefär. Då var jag trött och orkade inte blogga! Men nu är jag här igen pigg och redo för nya utmaningar!

Eftersom jag har vart borta såpass länge (haha jo men visst 3 dagar..) så var jag tvungen att ta mig ett kik i affärerna i stan och på torp, och fick då med mig lite saker hem..
1. BH lindex 2. svart strumpbyxor lindex 3. tröja bikbok 4. plast glasögon bikbok 5. nagellack rött harriets 6. viva la diva orange läppstift Åhléns

Lisaplace

klart det är Lisa på bilden nedanför jag har skissat!
och rätt svar som såg först vem på bilden det var är.. Carolina!
RSS 2.0