bh:ar

tips att ha under en klänning, bhn som är formad till djupa klänningar är riktigt smart om man inte vill vara utan bh tex. Den andra bhn är ju bara för söt att ha under en klänning som är bandlös eller bara ha den för att den är så fin!

annorlunda shorts

collage / me
om ni vill veta vart några av shortsen kommer ifrån så är det bara att slänga en kommentar här under!

shirtstore.se/tygkassar

inspiration

collage / me
sten tvättad jeans jacka, genomskinlig blus, buister, boots, uppvikta byxor och till det en hängig ryggsäck bak på ryggen

blind side

senaste.

Jag och min vän Lina hoppade på en buss ner till älskade Götlabort på fredagen för att se Veronica Maggio!
..Gick modell på Stenungsund Torget i Lördags för butiken Esprit vilket var väldigt roligt, spännande och lärorik fast jag inte gillar Esprit kläder så mycket.
Mer bilder från denna helg kommer i nästan inlägg!

no inspiration

Har ingen aning om vad jag ska skriva om eller vad jag ska ta kort på just nu. Massa plugg, vänner, familjen och mitt liv. Så bloggen åker åt sidan lite men jag har köpt lite saker och fixat lite saker så det kommer upp på bloggennär jag har börjat känna suget för att blogga igen, snarast hoppas jag!

orange

hög hästsvans, orange läppstift, jeans väst, skinnjacka , kors linne och svarta byxor

stickat i sommar

collage är gjort av mig



två exempel från den här snygga tjejen

ramones

collage // mitt

Ska nog införskaffa mig en hoodie utan ärmar och en Ramones t-shirt. Någon som vet vart man kan köpa en ramones tröja? Den på bilden kommer från modekungen men är inte så sugen på att betala 400kr för en tisha. Om ni vet, släng gärna en komentar nedanför då!
RSS 2.0